Prominent folders deze week en volgende week

Momenteel zijn er geen actieve folders van Prominent. Je kan andere folders vinden via de folders pagina.

Prominent is de zitspecialist wanneer het gaat om zetels, stoelen en banken om te relaxen. Ze hebben een ruim aanbod van relaxzetels, relaxbanken, ergonomische stoelen en sta-op-stoelen. Breng een bezoekje aan hun showroom en ervaar de deskundigheid van het personeel, de kwaliteit van de stoelen en ontdek de vele merken zoals Twist, Kwiek, Comfox en Prommi!

Prominent is specialist in comfortabel zitten. Hun assortiment bestaat uit relaxstoelen, relaxbanken, ergonomische stoelen en sta-op-stoelen. De relaxzetel of -stoel is perfect voor iedereen die optimaal wil ontspannen. De ergonomische stoelen zorgen ervoor dat je in de juiste houding gaat zitten of liggen om zo optimaal mogelijk te ontspannen en relaxen. De sta-op-stoel is ideaal voor personen die last hebben om uit een zetel of relaxstoel recht te staan. Prominent is specialist, niet enkel om het uitgebreide gamma stoelen, maar ook omwille van hun service en kwaliteit; Enkele van de merken die ze verdelen zijn: Twist, Comfox, Kwiek, Prommi.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij mijn PromoButler zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten