MCD Supermarkten folders deze week en volgende week

Momenteel zijn er geen actieve folders van MCD Supermarkten. Je kan andere folders vinden via de folders pagina.

Bij MCD zorgen ze altijd voor de beste versproducten. MCD is de vriendelijkste supermarkt van Nederland, met een goede service en bediening. Bovendien werken ze met de grootste inkooporganisatie van Nederland waardoor je bij hen producten aan goede prijzen kan vinden. Op deze pagina vind je alvast de promotiefolder met acties en aanbiedingen.

MCD Supermarkten is onderdeel van de Boon Beheer groep, gevestigd in Sliedrecht. Bij de formule zijn momenteel 35 winkels aangesloten en dit aantal breidt zich nog steeds verder uit. De supermarkten van MCD bevinden zich voornamelijk in Zuidwest Nederland. Als onderdeel van de Boon Groep is MCD aangesloten bij Superunie, de grootste inkooporganisatie van Nederland. Dankzij de scherpe inkoopkracht van Superunie is MCD in staat gebleken om door de jaren heen een zeer concurrerend prijsniveau te handhaven voor de topkwaliteit en service die de formule biedt.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij mijn PromoButler zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten