Deka Markt folders deze week en volgende week

Momenteel zijn er geen actieve folders van Deka Markt. Je kan andere folders vinden via de folders pagina.

Deka is uitgegroeid van een kruidenierszaak naar een supermarkt waar je graag over de vloer komt. Deka bestaat uit Deka markt, Deka tuin, Deka Wijnmarkt en sinds 2010 ook Deka mobiel. En niet te vergeten: de Deka fotoservice en Deka gebakservice. Ontdek de kortingen, promotiefolders en acties van Deka op deze pagina!

DekaMarkt is een succesvolle keten van supermarkten. Met bijna 90 winkels in Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Drenthe en Friesland is DekaMarkt een populaire supermarkt. Het hoofdkantoor van DekaMarkt is gevestigd in Velsen-Noord. Er werken bijna 4.500 medewerkers, Deka behoort hiermee tot een van de grootste werkgevers van Nederland. DekaMarkt is lid van inkoopcombinatie Superunie en biedt nog steeds de voordelen van een familiebedrijf. De lijnen zijn kort en de medewerkers waarderen de betrokkenheid die er binnen het bedrijf heerst.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij mijn PromoButler zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten