De Rode Pilaren folders deze week en volgende week

Momenteel zijn er geen actieve folders van De Rode Pilaren. Je kan andere folders vinden via de folders pagina.

De drogisterij-kruiderij De Rode Pilaren bevindt zich in een nostalgisch pand dat bekend staat als "het huis met de rode pilaren". In de winkel komt de geur van kruiden van verre landen en de ouderwetse keuken je tegemoet. Maar ook oud-hollands snoep zoals drop en kaneelsnoepjes, zwarte theeën en kruidentheeën, keukenkruiden en een assortiment dierproefvrije cosmetica, natuurlijke shampoo's, verantwoorde haarverven en zo veel meer vind je bij Rode Pilaren terug. U kan er terecht om uzelf te verwennen of om iemand ander een cadeau te doen. Op deze pagina vind je de promotiefolders, aanbiedingen en acties van De Rode Pilaren.

Door jarenlange ervaring met een uitzonderlijk groot en gespecialiseerd assortiment gespitst op gezondheidsartikelen zoals: homeopathie, fytotherapie, vitamines en supplementen en gezonde lekkernijen zoals gedroogde zuidvruchten, theeën en snoep zonder suiker. Door het zorgvuldig samengesteld assortiment is de drogisterij- kruiderij De Rode Pilaren een begrip in Zeeland geworden.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij mijn PromoButler zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten