Welkoop Aanbiedingen en folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van Welkoop. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

Boerenbond en Welkoop vormen een samenwerking. Bij Boerenbond kan je alles voor uw (huis)dieren en planten en alle benodigdheden om te werken in de tuin, maar ook om te genieten. Je kan terecht in de winkels of op de website. In onderstaande promotiefolders vind je de recente folder en aanbiedingen terug.

De missie van BoerenBond-Welkoop is om jullie te helpen buitenleven beter te laten beleven. Zodat je tussen drempel en erfgrens beter kunt werken, verzorgen en genieten. BoerenBond/Welkoop wil in Nederland hét merk zijn van producten en diensten voor tuin en dier. Een succesvol merk, waarbij je niet alleen naar de winkel komt vanwege het assortiment en de service, maar vooral ook omdat je je verbonden voelt met de merkwaarden. VISIE De visie volgt de reeds uitgezette lijn ?Van retailer naar succesvol merk?, waarbij het ultieme doel is BoerenBond en Welkoop een succesvol merk te laten zijn. Een succesvol merk dat niet alleen een instrumentele relatie heeft met haar klanten, gebaseerd op assortiment en prijs, maar ook een persoonlijke relatie, gebaseerd op specifieke merkwaarden. Om een succesvol merk te worden, dient de formule BoerenBond-Welkoop duidelijk en onderscheidend gepositioneerd te zijn.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij mijn PromoButler zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten