Bekijk de promotie Plus blonde d’aquitaine entrecôte in de Plus folder

Folder met artikel Plus blonde d’aquitaine entrecôte
Folder met artikel Plus blonde d’aquitaine entrecôte

Momenteel zijn er geen actieve folders van Plus. Je kan andere folders vinden via de folders pagina.

-Aandacht. Elke PLUS kenmerkt zich door echte aandacht en de beste service. -Kwaliteit. Alle producten, medewerkers en winkels zijn van hoge kwaliteit. -Lokaal. Elke PLUS voert een breed assortiment verse en lokaal geproduceerde artikelen tegen scherpe prijzen en is sterk betrokken bij de lokale gemeenschap. -Verantwoord. Voor alle PLUS-ondernemers staat dier- en milieuvriendelijk werken voorop. In de PLUS-winkel vindt u dan ook een groot aantal biologische en fairtrade-producten.

Een PLUS Supermarkt herkent u aan het klavertje-vier-logo. De vier blaadjes staan voor wat u in elke PLUS Supermarkt aantreft: De mensen op de winkelvloer zijn een van de plussen van PLUS. U krijgt van hen meer aandacht dan waar ook. Ze helpen u boodschappen doen, geen vraag is ze te veel, geen moeite te groot. Zoals het hoort dus. Bij PLUS halen we, als het maar even kan, de versproducten uit de buurt, waardoor we de schakel tussen teler en u zo kort mogelijk houden. Daarom vindt u bij PLUS meer verse en lekkere producten.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij mijn PromoButler zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten