Intersport Aanbiedingen en folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van Intersport. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

Intersport: dé sportspeciaalzaak voor iedereen die met plezier sport en zich graag fit voelt. Intersport biedt een ruim assortiment aan topmerken en de medewerkers voorzien je van vakkundig en persoonlijk advies. Ga je nu graag voetballen, fitnessen, tennissen, lopen, wandelen, zwemmen, hockeyen,... je vindt gegarandeerd je kledij en andere benodigdheden bij Intersport. Bekijk op deze pagina alvast de promotiefolder, acties en aanbiedingen.

INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met meer dan 100 vestigingen in Nederland, onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5200 winkels in 39 landen, is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt! De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijn bij uitstek de specialist in o.a. voetbal, fitness<, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor en hockey. De mensen van INTERSPORT zijn getraind in het geven van een vakkundig en persoonlijk advies .

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij mijn PromoButler zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten