Informatique Aanbiedingen en folders

Folders van Informatique

Informatique verkoopt een uitgebreid assortiment computers, notebooks en componenten. maar ook netwerkapparatuur, digitale fotografie, dvd, games en televisies. Je kan dit allemaal telefonisch of via de webshop bestellen. Je kan alles in de showroom afhalen. Bekijk alvast de promotiefolders, acties en aanbiedingen van Informatique op deze pagina.

Informatique is opgericht in 1995 en verkoopt een uitgebreid assortiment computers, notebooks<, componenten, netwerkapparatuur, randapparatuur, digitale fotografie, dvd en games uit voorraad. In de winkels, telefonische verkoop en via email staat een gemotiveerd team van medewerkers voor je klaar met een passend advies. Om en nabij de beide winkels is voldoende gratis parkeergelegenheid. Heb je telefonisch of via de website besteld, dan kan je bij de afhaalbalie naast de winkel snel en efficiënt je bestelling ophalen. Bij Informatique komt u door het continu nastreven van alleen de hoogste kwaliteit nooit voor verrassingen te staan. Mocht het onverhoopt toch eens tegenzitten, dan staan de helpdeskmedewerkers 6 dagen per week telefonisch voor je klaar.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij mijn PromoButler zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten