Ici Paris XL folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van Ici Paris XL. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

Ici Paris XL is begonnen als een Parfumeriewinkeltje in Ixelles, België, waar de deuren voor iedereen open stonden. Momenteel zijn er 241 winkels in de Benelux. Bij Ici Paric XL kan je terecht voor parfum en andere beauty-producten maar ook voor exclusieve merken. De medewerk(st)ers geven je graag beauty-tips. Bekijk op deze pagina alvast de promotiefolders, acties en aanbiedingen van Ici Paris XL.

ICI PARIS XL zag in mei 1968 het levenslicht. Het startte met een klein parfumwinkeltje. Omdat de winkel zoveel commercieel succes oogstte, konden er in Brussel snel andere vestigingen geopend worden. Ook Vlaanderen en Wallonië bleven niet achter. De grote parfumerieketen ICI PARIS XL was geboren. In Nederland opende de eerste winkel zijn deuren in 1997. Je kan bij Ici Paris XL terect voor een uitgebreid aanbod parfums, make up zoals lippenstift, mascara en oogpotloden, en producten voor lichaamsverzorging.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij mijn PromoButler zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten