Hunkemoller Aanbiedingen en folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van Hunkemoller. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

Hunkemöller is een grote internationale lingerieketen met zo'n 500 winkels in 15 landen. Hunkemöller is één van de grootste lingeriespecialisten in Europa. Bij Hunkemöller vind je bh's, slips, nacht- en loungekledij, beenmode accessoires en grote maten, E+ terug. Bekijk alvast de promotiefolders, acties en aanbiedingen op deze pagina!

De internationale lingerieketen staat bekend om haar uitstekende service, uitgebreide collectie en de zeer goede kwaliteit-/prijsverhouding. De collectie bestaat uit een breed fashion assortiment en basic items lingerie, ondergoed, nacht- en huismode en badkleding en is altijd in een brede maatvoering beschikbaar. Zo is de maatvoering binnen Hunkemöller ook altijd hetzelfde. Er worden ook accessoires zoals beenmode, zonnebrillen, en slippers verkocht. Hunkemöller is meerdere jaren op rij verkozen tot de Beste winkelketen. Ook in 2009 in de categorie Lingerie en Ondermode, zowel in Nederland als in België.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij mijn PromoButler zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten