Hubo Aanbiedingen en folders

Folders van Hubo

Hubo, begonnen als houthandel in Utrecht, bekend gewonden door zijn maak-het-zelf-producten is nu een organisatie waar 200 winkels bij zijn aangesloten. De Hubo specialisten geven je extra advies waar nodig en bepaalde producten kunnen bij hen op maat gemaakt worden. Bij Hubo vind je werkelijk alles voor iedere hoe-het-zelfklus. De promotiefolders, acties en aabiedingen van Hubo kan je op deze pagina terugvinden.

Hubo heeft in Nederland de meeste ervaring op het gebied van doe-het-zelven. Wat in 1933 begon als Houthandel Utrecht en bekend werd met Hubo maak-het-zelf producten, is uitgegroeid tot de huidige Hubo organisatie waarbij meer dan 200 winkels zijn aangesloten. Uiteraard gaat Hubo met zijn tijd mee maar wat al die jaren hetzelfde is gebleven, zijn het vakmanschap, de klantvriendelijkheid en de persoonlijke benadering door de ondernemer. De vakman die zijn klanten persoonlijk helpt met alle klussen in en om het huis.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij mijn PromoButler zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten