Handyman Aanbiedingen en folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van Handyman. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

Handyman is met zijn 100 vestigingen in de Benelux een sterk groeiende winkelketen. Handyman richt zich vooral op de verkoop van vervangingsartikelen voor elektrische huishoudelijke apparatuur. De vakbekwame medewerkers helpen je graag zoeken in het assortiment van meer dan 1 miljoen onderdelen en accessoires. Bekijk de promotiefolders, acties en aanbiedingen alvast op deze pagina.

Handyman is een West-Europese retailorganisatie die zich primair richt op de verkoop van vervangingsartikelen voor elektrisch huishoudelijke apparatuur. Handyman onderscheidt zich als een klantgerichte, maatschappelijk betrokken winkelketen wat zich vertaalt in een betrouwbaar en aantrekkelijk aankoopadres, waar vanuit respect voor klanten en de omgeving gewerkt wordt en waar persoonlijke aandacht, service en advies hoog in het vaandel staan.

Handyman

bouwt met inzet, motivatie en vakbekwaamheid van al haar directe medewerkers en winkelteams aan het handhaven en uitbreiden van haar toppositie op de Europese consumentenmarkt.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij mijn PromoButler zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten