Dirx Drogisterijen Aanbiedingen en folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van Dirx Drogisterijen. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

Bij Dirx drogisterijen vind je een ruim assortiment geneesmiddelen en vitamines, alles voor de jonge moeder en baby's, make-up en beauty-artikelen in alle bekende merken, drogisterijproducten, cadeauartikelen en zo veel meer. En niet te vergeten ons eigen merk genaamd DX waarvan het aanbod elke maand groeit! Onze promotiefolder, aanbiedingen en acties kan je op deze pagina terugvinden.

Dirx heeft 41 modern ingerichte, hygiënische royale gemakswinkels met een vloeroppervlak van circa 200 m2 tot zelfs meer dan 400 m2. Wij bieden de consument ongekende mogelijkheden om zich breed te oriënteren. Van drogisterij-, lichaamsverzorgings- en parfumerie producten, tot verrassende koopjes, cadeau artikelen en een sterk groeiend aantal medicinale producten. Dit alles tegen de laagste prijzen van Nederland! Deskundige, goed opgeleide en klantvriendelijke medewerk(st)ers staan voor u klaar om u van advies te voorzien.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij mijn PromoButler zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten