da Aanbiedingen en folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van da. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

Toonaangevend in schoonheid en gezondheid. Dat is waar DA voor staat. DA bestaat uit zelfstandige ondernemers die hun klanten als geen ander kennen. Roze draad in alle winkels is het unieke assortiment van ruim 12.000 artikelen – significant meer dan andere grote ketens in de branche. Een speciale rol spelen de huismerkartikelen die in een modern DA-jasje de klanten vertrouwde kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs.

Toonaangevend in schoonheid en gezondheid. Dat is waar DA voor staat. En als je het aan consumenten vraagt, klopt dat ook. Want DA werd elf jaar op rij door hen uitgeroepen tot de beste drogist van Nederland. Roze draad in alle winkels is ons unieke assortiment van ruim 12.000 artikelen. Een speciale rol spelen onze huismerkartikelen die in een modern DA-jasje onze klanten vertrouwde kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs. Voortdurend zoeken wij naar unieke producten die de propositie van DA verder versterken en waarmee onze ondernemers zich nog meer onderscheiden in hun afzetgebied.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij mijn PromoButler zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten