Concord Matrassen Aanbiedingen en folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van Concord Matrassen. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

Matrassen Concord heeft ruim 800 winkels in Europa. Het principe van Matrassen Concord berust op kwaliteitsproducten, vergezeld van deskundig advies, garantie en een lage prijs aan te bieden. Bij Matrassen Concord vind je matrassen, boxsprings, lattenbodems en bedtextiel van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Bekijk op deze pagina alvast de promoties, acties en aanbiedingen van Matrassen Concord.

Met ruim 800 winkels in Europa mogen wij ons met trots de grootste

matrassenketen

van Europa noemen.

Matrassen Concord

vindt zijn oorsprong in Duitsland waar 15 jaar geleden het idee ontstond om in een eenvoudige omgeving kwaliteits merkproducten, vergezeld van een deskundig advies, garantie en een lage prijs, aan te bieden. Dat dit een succes was, blijkt uit het feit dat er inmiddels ruim 800 winkels zijn in Europa. Ook in Nederland is de formule een succes. Deskundig personeel en kwaliteitsproducten met een jarenlange garantie tegen een lage prijs zijn ook in Nederland gewild. De lage prijs weten we te waarborgen door een gecentraliseerde inkoop op Europees niveau en het laag houden van de kosten voor inrichting van onze winkels. Ons principe is dan ook om te werken met de laagste prijs tegen de hoogste kwaliteit!

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij mijn PromoButler zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten