Boni Supermarkt folders deze week

Momenteel zijn er geen actieve folders van Boni Supermarkt. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

Boni, dat zijn lokale supermarkten, waar je een compleet aanbod van levensmiddelen vind, met de nadruk op de verse producten. Boni luistert naar zijn klanten want de lokela klant staat centraal. Je kan de acties en kortingen van Boni alvast terugvinden in hun promotiefolder op deze pagina!

De visie van Boni rust op drie pijlers: lokaal de beste supermarkt, de goedkoopste in kruidenierswaren en rijk in vers. Zorgen voor de juiste kwaliteit: voldoen aan de verwachtingen van de klanten of deze overtreffen. Dit betekent de beste zijn in de basis van de supermarkt: goede kwaliteit, lage prijzen, goede versafdelingen, ruime keuze, aantrekkelijke aanbiedingen, nette winkel, vriendelijke bediening. Overtreffen betekent dat Boni anders is dan andere supermarkten waardoor klanten aangenaam verrast kunnen worden. Door kleine soms heel gewone dingen die het boodschappen doen toch bijzonder maken.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij mijn PromoButler zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten