Categorieën
Merken

Big Bazar folders deze week

Bij Big Bazar vind je schoonmaakspullen, huishoudartikelen, persoonlijke verzorgingsartikelen maar ook speelgoed, hobby- en knutselspullen, decoratie, snoep en chocolade en zelfs dierenartikelen en fietsaccessoires. En dit allemaal tegen de laagst mogelijke prijs! Neem op deze pagina alvast een kijkje in de promotiefolder voor de recentste aanbiedingen!

Big Bazar promoties deze week

Bij Big Bazar kunt u zeer voordelig winkelen in een leuke en gezellige sfeer. Big Bazar heeft een uitgebreid assortiment dat steeds wordt vernieuwd. Extra aantrekkelijk is dat u bij Big Bazar altijd bekende A-merken kunt kopen voor de LAAGSTE PRIJS. Het assortiment is breed en bestaat onder andere uit: schoonmaakspullen, alles voor het huishouden, drogisterij- en persoonlijke verzorgingsartikelen<, speelgoed, hobby- en knutselspullen, dierartikelen, fietsaccessoires, maar ook decoratie, snoep en chocolade.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Dumil keukenfolies en zakjes van Dumil vanaf € 0,89, prijzen van Alle slippers van Huismerk - Big Bazar vanaf € 1,49 en prijzen van Airwick toiletblokken en luchtverfrissers van Airwick vanaf € 1,59.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij mijn PromoButler zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten